+385 91 495 55 00           info@hckz.hr           IZBORNIK        

Bogat i raznolik program u Centru koralja nastavlja se i u drugom lipanjskom vikendu! 

  5. lipnja 2023.

Bogat i raznolik program povodom otvorenja Centra koralja Zlarin nastavlja se i u drugom lipanjskom vikendu!

Šibenčani i gosti će imati priliku provozati se kajacima, najmlađi će moći pogledati Virkovu predstavu “Veseli Šišmišići” te sudjelovati na hip-hop radionici. Tijekom subote i nedjelje organizirana su i stručna vodstva Centrom koralja, a tu je ponovno i akcija učlanjenja u Klub prijatelja, koji omogućuje slobodan ulaz na šibenske tvrđave i ulaznice za koncerte po povoljnijim cijenama. Na raspolaganju su i bicikli koje posjetitelji mogu preuzeti bez naknade.


PROGRAM

Subota, 10. lipnja 

Subota počinje sportski, kajak turama za 10 sudionika koje s Trutinog mula kreću u 10,30 i 12,30 sati. Ture traju sat i pol, a prijave su potrebne na mail citypoint@tvrdjavakulture.hr uz kontakt podatke i naznaku datuma i sata. Potrebno je ponijeti udobnu odjeću, dovoljno vode i zaštitu od sunca. Nakon tura, bit će moguće iznajmiti kajake, kao i bicikle!

– Mislili smo ponovno i na najmlađe koji će u subotu od 11 sati na gusterni ispred Kuće Šare imati priliku pogledati Virkovu predstavu “Veseli Šišmišići”, a poslijepodne, s početkom u 16,30 sati će moći sudjelovati na dvosatnoj hip-hop radionici na Fingacu pod vodstvom plesne skupine Toxic namijenjenoj djeci starijoj od šest godina pa – poručuju iz  šibenske Tvrđave kulture koja upravlja novootvorenim Centrom.

U subotu su stručna vodstva Centrom koralja zakazana za 11,30 i 12,30 sati.

Nedjelja, 11. lipnja  

Kajak ture bit će dostupne i nedjelju u istim terminima (10,30 i 12,30 sati), s polaskom s Trutinog mula. Ture također traju sat i pol, a prijave su potrebne na mail citypoint@tvrdjava-kulture.hr uz kontakt podatke i naznaku datuma i sata.

I u nedjelju su stručna vodstva Centrom koralja zakazana za 11,30 i 12,30 sati.


DO NEDJELJE SLOBODAN ULAZ

Hrvatski centar koralja Zlarin otvoren je radnim danom i vikendom od 9 do 21 sat, a ulaz je slobodan zaključno s nedjeljom 11. lipnja u 21 sat, do kada posjetitelji mogu razgledati obnovljenu Kuću Kažerma u kojoj je ispričana priča o neraskidivoj stoljetnoj vezi koralja i Zlarinjana.

Novosti vezane za Hrvatski centar koralja Zlarin možete pratiti na službenoj web stranici Centra kao i na Instagram i Facebook profilu.

Skip to content