+385 91 495 55 00           info@hckz.hr           IZBORNIK        

Preko 800 ljudi posjetilo Centar koralja prvi vikend: Nova runda edukacije, zabave i rekreacije već sljedeći vikend na Zlarinu!

  5. lipnja 2023.

Centar koralja na Zlarinu prvi vikend od otvorenja posjetila su 852 posjetitelja koji su imali priliku novootvorenim Centrom prošetati uz stručno vodstvo, sudjelovati u radionicama, biciklirati otokom te uživati u koncertu, sve to uz organizirani prijevoz brodom iz Šibenika! Dobra vijest je da se bogat i raznolik program nastavlja i drugi lipanjski vikend, najavljuju iz Tvrđave kulture Šibenik koja upravlja Hrvatskim centrom koralja Zlarin.

Obje radionice, dječja i ona za odrasle, pod vodstvom Lidije Lijić, višestruke svjetske rekorderke u ronjenu na dah, bile su popunjene, stručna vodstva novootvorenim Centrom bila su iznimno posjećena, a sve smo jučer zaokružili Fingac Fiestom i koncertom Jebotona. Nova runda druženja, edukacije, rekreacije i zabave čeka nas i sljedeći vikend za kada smo pripremili raznolik program.Sljedeći vikend, 10. i 11. lipnja, posjetitelji će tako imati priliku provozati se kajacima, najmlađi će moći pogledati Virkovu predstavu Veseli Šišmišići te sudjelovati na hip-hop radionici. Također, i drugi vikend, tijekom subote i nedjelje, organizirana su stručna vodstva Centrom koralja, a tu je ponovno i akcija učlanjenja u Klub prijatelja, koji omogućuje besplatan ulaz na šibenske tvrđave i ulaznice za koncerte po povoljnijim cijenama.
 
 

Posjetitelji će se i sljedeći vikend otokom moći provozati biciklima koje će moći preuzeti bez naknade. Ulaz u Centar koralja slobodan je zaključno s nedjeljom 11. lipnja, do kada posjetitelji mogu razgledati obnovljenu Kuću Kažerma u kojoj je vrlo zanimljivo ispričana priča o neraskidivoj stoljetnoj vezi koralja i Zlarinjana.

Detaljan program za sljedeći vikend možete pronaći na linku, a fotogaleriju od prošlog vikenda možete preuzeti ovdje.

Inače, Hrvatski centar koralja Zlarin otvoren je radnim danom i vikendom od 9 do 21 sat.

Novosti vezane za Hrvatski centar koralja Zlarin možete pratiti na službenoj web stranici Centra kao i na Instagram i Facebook profilu.

Skip to content