+385 91 495 55 00           info@hckz.hr           IZBORNIK        

U Centar koralja s 20 posto povoljnijom ulaznicom za vrijeme Zlarin Street Music Festivala!

  20. srpnja 2023.

Danas na Zlarinu počinje Zlarin Street Music Festival, a tim povodom posjetitelji Centra koralja ostvaruju 20 posto popusta na sve ulaznice!

Koncerti, performansi i radionice na više lokacija u centru Zlarina čekaju i ove godine sve koji dođu na Zlarin Street Music Festival koji počinje danas i traje do 23. srpnja.

Danas su na programu radionice bojanja i heklanja te recikliranja papira, predstava ‘Ubu ovo ono’, dok je za glazbu zadužen Voado. Raznolike radionice na kojima će zasigurno svatko naći nešto za sebe na programu su i tijekom sljedeća tri dana, a tu su i koncerti poznatih izvođača; stižu Đutko i plodovi zemlje, Denis Katanec, Tidal Pull, Jeboton i mnogi drugi.

– Sve koji dođu na Zlarin Street Music Festival pozivamo da svakako obiđu i Centar koralja smješten u Kući Kažerma jer ih za vrijeme trajanja festivala čeka popust od 20 posto na sve vrste ulaznica. Centar je radnim danom i subotom otvoren od 9 do 21 sat, a nedjeljom od 9 do 15 sati – poručuju iz Tvrđave kulture Šibenik koja upravlja Centrom koralja Zlarin.

Sve novosti vezane za Centar možete pronaći na web stranici te društvenim mrežama Facebook i Instagram, dok kompletan program Zlarin Street Music Festivala možete pronaći na njihovom Facebooku.

Skip to content