+385 91 495 55 00           info@hckz.hr           IZBORNIK        

U Centru koralja uskoro počinje dramska radionica ‘Igra Igri igra igru’: Otvorene prijave!

  6. srpnja 2023.

U centru koralja Zlarin tijekom srpnja i kolovoza održavat će se dramska radionica za djecu ‘Igra igri igra igru’ pod vodstvom mladih glumaca Lucije Alfier i Ante Vukova.

Riječ je o radionici koju su dugi niz godina na Zlarinu vodili glumci Leon Lučev i Petra Radin, a sada je došlo vrijeme da tu ulogu preuzmu njihovi učenici akademski glumci Lucija Alfier i Ante Vukov.

Radionica je namijenjena djeci uzrasta 7+ godina, održavat će do 10. srpnja do 8. kolovoza i to od tri do četiri puta tjedno, s tim da će termine dogovarati voditelji direktno s roditeljima polaznika. Predviđeno trajanje svake radionice je 2 sata, a održavat će se u kući Šare i na otvorenim terasama Hrvatskog centra koralja Zlarin.

Kao i dosadašnjih godina, kulminacija je zadnjeg dana radionice kada će polaznici sve što su naučili prezentirati na predstavi u centru mjesta!

PRIJAVE

Svi koji svoje male buduće glumce i glumice žele prijaviti na radionicu mogu to napraviti na broj mobitela 099 517 96 77.

Sve novosti i informacije vezane za Centar koralja Zlarin možete pratiti na web stranicama i društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Skip to content