+385 91 495 55 00           info@hckz.hr           IZBORNIK        

Kulminacija radionice Igra igri igra igru: Mali zlarinski glumci na Fingacu pokazuju što su naučili!

  7. kolovoza 2023.

Što su polaznici dramske radionice ‘Igra igri igra igru’, koja se tijekom srpnja i kolovoza održavala u Centru koralja Zlarin pod vodstvom mladih glumaca Lucije Alfier i Ante Vukova, pokazat će u utorak 8. kolovoza u 20 sati na Fingacu!

– Igra igri igra igru poziva vas da se zaustavite na trenutak, da udahnete, pogledate svijet oko sebe i zapitate se gdje ste se zaboravili igrati? Pravila su nam otprilike svima jasna i poznata, ali kako ćemo mi uz ta pravila ploviti, u kojem ritmu i s fokusom na što, to je na kraju izbor od svakog od nas. Mi biramo i smjer i ritam i stvaramo svoju igru i prostor. Priča je u svakom od nas jedinstvena i drugačija i naravno naša. Zaigrajte igru s nama i igrajte se i dalje IGRAJTE – pozivaju voditelji radionice!

Podsjetimo, riječ je o radionici koju su dugi niz godina na Zlarinu vodili glumci Leon Lučev i Petra Radin, a ove godine njihovu su ulogu preuzeli njihovi učenici, akademski glumci Lucija Alfier i Ante Vukov.

Radionica se tijekom srpnja i kolovoza održavala u kući Šare i na otvorenim terasama Hrvatskog centra koralja Zlarin, a kao i dosadašnjih godina, kulminacija je zadnjeg dana radionice! Polaznici će tako u utorak u centru mjesta, na Fingacu, na predstavi prezentirati sve što su naučili. Predstava počinje u 20 sati, a ulaznica je – slatkiš!

Skip to content