+385 91 495 55 00           info@hckz.hr           IZBORNIK        

Kuća Šare postaje mjesto zabave i učenja za najmlađe: Počinju plesne i glazbene radionice!

  3. listopada 2023.

Kuća Šare ove jeseni postaje mjesto plesa i glazbe za najmlađe Zlarinjane! Tijekom listopada i studenog, na programu su hip hop i radionice sviranja gitare u organizaciji Udruge Bodulići.

Hip hop radionice počinju 7. listopada, a održavat će se pod vodstvom Dina Jurića iz šibenske plesne skupine Toxic sljedećih sedam subota od 16.30 do 18.30 sati.

Namijenjene su malim Zlarinjanima sa stalnom adresom na otoku, kao i svim mališanima koji na Zlarin dolaze vikendom.

A s početkom škole na Zlarinu počinju i radionice gitare na kojima mali Zlarinjani sudjeluju već nekoliko godina, a ove jeseni prvi put u Kući Šare! Radionice vodi Nino Nimac, šibenski glazbenik s dugogodišnjim iskustvom koji svoje znanje i umijeće zna fantastično prenijeti novim generacijama!

Radionice su na rasporedu 12.10., 26.10., 9.11. i 23.11. u 16.30 sati u Kući Šare.

Uz to, za školarce na Zlarinu tijekom listopada će preko tjedna biti organizirane i keramičke radionice pod vodstvom šibenske umjetnice Antonije Dorbić, dok su za prosinac planirane likovne i božićne radionice pod vodstvom Jasmine Granduč.

Projekt radionica kao dio izvannastavnih aktivnosti za najmlađe Zlarinjane pokrenula je unazad nekoliko godina zlarinska udruga roditelja i djece Bodulići uz potporu Grada Šibenika, a ove godine prvi se put održavaju u Centru koralja Zlarin odnosno u Kući Šare.

Više informacijama o svim radionicama i prijavama možete saznati upitom na mail udrugabodulici@gmail.com.

Skip to content