+385 91 495 55 00           info@hckz.hr           IZBORNIK        

Šetnje, predavanja i radionice u sklopu programa ‘Kuda teče?’ u Centru koralja Zlarin!

  2. listopada 2023.

Program predavanja, šetnje i radionica otvorenih za javnost održat će se u Centru koralja Zlarin od 4. do 8. listopada u sklopu programa „Kuda teče?“ u organizaciji Udruge Tatavka.

Radionica je organizirana u sklopu projekta DROPS- Design And Re-engagement of Public Water Sources on The Island of Zlarin čiji je nositelj Udruga Tatavaka, dok su partneri na projektu Grad Šibenik i Turistička zajednica Zlarin.

Radionica „Kuda teče?“ prva je cjelina projekta, a obuhvatiti će istraživačku radionicu namijenjenu studentima i zainteresiranoj javnosti čiji će rezultati biti objedinjeni u publikaciji. Cilj radionice je edukacija, ali i potpora istraživačkog procesa za sudionike.

Na aktivnosti u sklopu programa „Kuda teče?“ možete se prijaviti na mail maja.flajsig@tatavka.hr.

Druga tematska cjelina predviđena je od 20. do 22. listopada 2023. godine na Zlarinu, a obuhvatit će participativnu land art radionicu namijenjenu studentima i zainteresiranoj javnosti, dok će se treća etapa odvijati od 4. do 5. studenog 2023. godine na Zlarinu, a obuhvatit će stručna predavanja iz područja hidrologije i upravljanja vodnim resursima te primjere dobre prakse na Mediteranu.

Više informacija o cijelom projektu i programima možete pronaći na Facebook i Instagram stranici Udruge Tatavka.

 

 

Skip to content