+385 91 495 55 00           info@hckz.hr           IZBORNIK        

Kreće Advent na Zlarinu – provjerite program!

  1. prosinca 2023.

Posljednji mjesec u godini u Centru koralja proteći će u znaku druženja, zajedništva, igre, darivanja i kreativnosti.

– Hladniji dani savršena su prilika da se mi otočani, ali i svi koji nas u prosincu posjete, okupimo u toplini Kuće Šare uz dobar film, tombolu, tečaj slikanja ili karaoke. Pripremili smo uistinu raznolike aktivnosti i za djecu i za odrasle – poručila je voditeljica Centra koralja Katarina Gregov.

Subotama i nedjeljama su tako u centru na rasporedu radionice za djecu i tečajevi slikanja pod vodstvom slovenske umjetnice Jasmine Granduč, financirani sredstvima zlarinske Udruge Bodulići.

Djeca će u Kući Šare moći uživati u predstavama koje su na programu 9. prosinca i 3. siječnja, te nizu filmova tijekom cijelog mjeseca.

 

ZLARINSKA ADVENTURA

 

Dvije Zlarinske Adventure, bit će održane 9. i 29. prosinca kada će se Zlarinjani i najmlađi imati priliku okupiti kod gusterne Kuće Šare uz hranu, piće i glazbu. U pravom blagdanskom ambijentu bit će tu i dobro poznati božićni gosti – Djedica, Bakica i Grinch, a posjetitelje čeka vrhunska atmosfera.

Novogodišnja tombola u Centru koralja zakazana je za 30. prosinca, a nastavljaju se i tradicionalna predbožićna događanja.

– Na blagdan sv. Nikole 6. prosinca družimo se kod župne crkve, a 10. prosinca u 11 sati organizirano je kićenje bora. U četvrtak 22. prosinca otočani će zajednički pripremati bakalar u prostorijama zlarinskog Dobrovoljnog vatrogasnog društva, a na istom mjestu dan nakon organizirano je darivanje djece – poručuju iz Turističke zajednice Zlarin.

Program Adventa na Zlarinu održava se u suradnji HCKZ i TZ Zlarin, a dobrodošli su svi!

 

Advent na Zlarinu Kalendar

 

Skip to content