+385 91 495 55 00           info@hckz.hr           IZBORNIK        

Centru koralja priznanje Zlatna boula za doprinos očuvanju tradicije na moderan način!

  15. prosinca 2023.

Hrvatski centar koralja Zlarin nagrađen je priznanjem Zlatna boula za doprinos očuvanju tradicije na moderan način!

Riječ je o nagradama koje Turistička zajednica Šibensko-kninske županije dodjeljuje pojedincima, udrugama, organizacijama i tvrtkama koje su se posebno istaknule. Priznanja su dodijeljena danas na svečanosti u šibenskom kazalištu, a dodijelili su ih župan Marko Jelić i Krešimir Šakić, direktor Turističke zajednice Šibensko-kninske županije.

Priznanje za Centar koralja preuzele su ravnateljica Tvrđave kulture Šibenik Gorana Barišić Bačelić te voditeljica Centra Katarina Gregov!

Uz Centar koralja, posebno priznanje dobio je i otok Zlarin za 100 godina bavljenja turizmom.

Nagrade se dodjeljuju jednom godišnje s ciljem i u funkciji motiviranja privatnog i javnog turističkog sektora za poboljšanje kvalitete promocije destinacije i poticanje uvođenja inovacija, poticanje kreiranja i razvoja novih proizvoda i turističke promocije te priznavanja uloženih napora od strane sudionika u promociji županije kroz prikaz najboljih dostignuća u turizmu.

Zlatna boula je simboličan naziv za svečanost obzirom na činjenicu da je još od prapovijesti boula nalazila svoje mjesto u životima ljudi simbolizirajući beskonačnost i kontinuitet u prirodi.

Skip to content