+385 91 495 55 00           info@hckz.hr           IZBORNIK        

Ane Paška u Centru koralja na Dan žena: Njezin KONCART događaj je koji se ne propušta!

  21. veljače 2024.

Osebujna glazbenica Ane Paška stiže u Centar koralja Zlarin na Dan žena! Koncert odnosno KONCART Ane Paške donosi jedno posebno iskustvo, doživljaj za pamćenje. Doživjet ćete i čuti pjesme različitih tematika, crtice iz svakodnevnog života te igranje s formom riječi i rečenica uz glazbenu pratnju harmonike, klavira, cajona i gitare.

Autorica pjeva, recitira, u ponekim trenucima igra se s glasom i odlazi u nepoznate glasovne pejzaže, priča i pjeva o djetinjstvu, obitelji, stereotipovima, o majčinstvu, ljudskoj gluposti, o novcu, o zlobi, o glazbi i veselju. Sve te teme možete doživjeti kroz upečatljive pjesničke slike, metafore, asocijacije, u kojima se mogu prepoznati svi.

Umjetnica rodom s Paga, izvođačica i glazbenica Ane Paška diplomirala je dramaturgiju na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu (2010.) i MA Film i video na Umjetničkoj akademiji u Splitu (2019.). Zahvaljujući svojoj iznimnoj znatiželji i potrebi za istraživanjem različitih medija, završila je brojne izvedbene, glumačke i vokalne radionice, te se od 2014. godine potpuno posvetila autorskom stvaranju i radu, spajajući kazalište, glazbu, tekst, video, u nove izvedbene forme, stvarajući svoj prepoznatljiv i autentičan stil. Uz knjige Slikovnica od pidžame (2014.) i JaMajka dream (2016.), koje su popraćene glazbenim performansima istoimenih naziva, od 2018. godine diljem Hrvatske izvodi svoj, sad već kultni, glazbeni performance IMPROVIZIJE kojeg je publika s velikim oduševljenjem prihvaćala. Začetnica hrvatske EXTRADE, kako ju je nazvala producentica Marijana Radoš, od lipnja 2022. godine svoj glazbeno-scenski ritual nazvala je jednostavno- KONCART.

Koncert Ane Paške u Centru koralja Zlarin počinje 8. ožujka u 19 sati, a ulaz je slobodan za sve!

Skip to content