+385 91 495 55 00           info@hckz.hr           IZBORNIK        

Plesna radionica u Centru koralja Zlarin!

  19. travnja 2024.

Novo izdanje radioničkog plesnog programa Obrt net koji je pokrenula Šibenčanka Antonia Dorbić, umjetnica i plesačica stiže u Centar koralja Zlarin. Ovaj interdisciplinarni program plesa i pokreta nastao je s ciljem stvaranja novih uvjeta suradnje za nezavisnu suvremeno plesnu scenu i međuregionalnu razmjenu u Šibeniku. Umjetnici su pozvani dijeliti rad s lokalnom zajednicom u obliku radionica za različite dobne skupine, stvarati i istraživati u rezidencijalnom obliku i predstaviti svoj rad kroz formu plesne predstave.

Plesne edukacije za odrasle koje nude siguran prostor u kojem će polaznici nježno otkrivati mogućnosti svog tijela, osvještavati ga i istraživati vlastitu kreativnost kroz pokret.

Naglasak je stavljen na kontinuitet dolazaka na niz radionica kroz koji će skupina formirati sigurno mjesto za rad s tijelom kroz osnove suvremenih plesnih tehnika i somatskih praksi. Ako niste u mogućnosti doći na sve radionice postoji i opcija DROP-IN na pojedinačnu radionicu.

Radionica ‘Glas i tijelo’ pod vodstvom plesne umjetnice Lane Hosni održat će se u Centru 27.4. od 10 do 13 sati, a ostale radionice kroz svibanj u Kući umjetnosti Arsen i na Tvrđavi sv. Mihovila. Voditeljice radionica su plesne umjetnice s dugogodišnjim radom na suvremenoj plesnoj sceni.

Sve o prijavi i ostalim radionicama možete pogledati ovdje.

 

Skip to content